Adli Bilimler ve Ceza Adaleti Kulübü boğaz turu düzenledi

Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler ve Ceza Adaleti Kulübü 110 kişilik bir ekiple boğaz turu düzenledi. Dönem boyunca kulüp olarak düzenledikleri 21 etkinliği kutlamak ve Adli Bilimler bölümü olarak yılsonu kapanışını yapmak üzere öğrenciler bir araya geldi. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy da etkinliğe katılım sağladı. 

 

Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Hepinize sağlıklı ve başarılı güzel bir ömür dilerim”

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Atasoy;  “Adım adım hep daha iyi organizasyonlar gördük. Biz burada çok sayıda öğretim üyesiyiz ve hepimiz ara ara mutlaka sizlere hitap ederiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Bu ekip değişiyor, bazı insanlar gelip gidiyor. Son sınıf öğrencilerimizin bir bölümünü yüksek lisansa tabi ki bekliyoruz. Hepinize sağlıklı ve başarılı güzel bir ömür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Adli Bilimler bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Aylin Yalçın Sarıbey, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Ünsal Sapan, Öğr. Gör. Ümit Ertem, Dr. Öğr. Üyesi Zekai Genç, Öğr. Gör Duygu Yavuz Kılıçaslan, Öğr. Gör. Burak Sucaklı, Dr. Öğr. Üyesi Soner Kızıl etkinliğe katılım sağladı.

Önemli isimler de boğaz turuna katıldı…

Etkinliğe davetli olarak ise Anadolu Ajansı Güvenlik Muhabiri Halil Demir, Sözcü Gazetesi Güvenlik Muhabiri Habip Atam, Emekli Deniz Kıdemli Binbaşı Ömer Koçelli, Avukat Tuğba Sucaklı,  Gazeteci Metin Mutanoğlu ve Medya İlişkileri Uzmanı Ayşe Nur Akçelik' de katılım sağladı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

Paylaş

Güncelleme Tarihi13 Nisan 2026
Oluşturulma Tarihi27 Haziran 2022

Sizi Arayalım

Phone