Current Approaches in Nutrition and Dietetics Working Group

Research Focus

He's getting ready.

Books

  • Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar

    Category: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı

    ISBN: 9786253862541

    Date: 2025-01-01

    Authors:Arş. Gör. Ekin ÇEVİK

  • Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Bölüm adı: Turşu: Beslenme ve Sağlık

    Category: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı

    ISBN: 978-625-386-254-1

    Date: 2025-01-01

    Authors:Arş. Gör. HATİCE ÇOLAK

  • Dairy Protein and Gut Microbiota

    Category: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı

    ISBN: 9781003597926

    Date: 2025-01-01

    Authors:Öğr. Gör. Kübra ŞAHİN

Publications
Number of Publications Indexed in WOS: 4Number of Other Publications: 4

Conference Participations

  • Helicobacter Pylori Enfeksiyonu Tedavisinde Astaksantin

    Conference Name: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ

    Date: 2021-09-02

    Participants:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK

  • Akıllı Paketleme Sistemlerinin Sürdürülebilirlik Üzerindeki Rolü

    Conference Name: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ

    Date: 2021-09-02

    Participants:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK

  • Sürdürülebilir Beslenmede Meyve ve Sebzenin Yeri

    Conference Name: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ

    Date: 2021-09-02

    Participants:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK

Members

Request a Call

Phone

Share

Creation DateAugust 12, 2025