Duyurular

4. Uluslararası Medya ve Toplum Sempozyumu, Medya'nın Geleceği başlıklı çalıştayı İstinye Üniversitesi @mass_symposium tarafından gerçekleşecektir. 6-7 Mayıs'ta 2 gün devam edecek olan çalıştaya Üsküdar Üniversitesi ÜSSAM Dijital Strateji Masası danışman hocası Doç. Dr. Feride Zeynep Güder ve beraberinde İstinye Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri de yer alacaktır. Çalıştay çevrimiçi olacaktır ve herkes davetlidir ????

The 4th International Media and Society Symposium, the workshop titled The Future of Media will be organized by Istinye University MASS. Üsküdar University ÜSSAM Digital Strategy Desk consultant Assoc. Prof. Dr. Feride Zeynep Güder and students from Istinye University and Üsküdar University Faculty of Communication will take part in the workshop, which will continue for 2 days on May 6-7. The workshop will be online and everyone is invited ????

Zoom Link: https://zoom.us/j/91408622483
Toplanti Kimligi: 914 0862 2483

Nisan-Temmuz 2024 Dönemi staj programımıza başvuruların yoğun olması nedeniyle Mayıs-Ağustos 2024 dönemi için yeni başvuruları kabul ediyoruz. Mayıs-Ağustos 2024 Dönemi için staj başvurusu yapmak isteyen adayların başvuru formlarını en geç 29.04.2024 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.