Prof. Dr. Nazife Güngör’ün ‘İletişime Giriş’ kitabının 6’ncı baskısı çıktı!

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör’ün kaleme aldığı İletişime Giriş kitabının 6’ncı baskısı okuyucularıyla buluştu. Siyasal Kitapevi yayınlarından çıkan İletişime Giriş kitabı, geçmişten günümüze uygarlıkların gelişiminde iletişimin önemine dikkat çekiyor. Prof. Dr. Nazife Güngör, İletişime Giriş kitabında iletişimin, uygarlığın belirleyicisi olduğunu ifade ediyor.

Uygarlığın gelişmesinde iletişimin önemi…

Geniş kitlelere ulaşan, İletişime Giriş kitabı 6’ncı baskısında Prof. Dr. Nazife Güngör, iletişim ve uygarlığın birlikte yaşadığını, birbirini beslediği ve birbirini geliştirdiğini belirtiliyor. İletişime ilgi duyan ve birçok okulda kaynak kitap olarak okutulan İletişime Giriş kitabı, uygarlığın gelişmesinde iletişimin önemine dikkat çekiyor.

İletişimde kuramsal çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Nazife Güngör’ün; İletişim Kuramlar-Yaklaşımlar, Cumhuriyet Döneminde İletişim Kurumlar - Politikalar, Popüler Kültür ve İktidar, Medya İletişim Kültür, Atatürkçü Düşüncenin Bilimsel ve Felsefi Temelleri gibi birçok kitabı da bulunuyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)