Nöropazarlamaya Giriş dersinin son oturumu yapıldı

Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Nöropazarlama Lisansüstü programı “Nöropazarlamaya Giriş” dersi 2019 güz akademik dönemi kapanış dersi gerçekleşti. Dersin son oturumu da Öğr. Gör. Sinan Fındık tarafından yapıldı.

Güney Yerleşke Fuat Sezgin Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Nöropazarlamaya Giriş dersini alan öğrenciler ve konuya ilgili olan misafirler katıldı.

Nörobilim gelişmelerine odaklanan sekiz kitap değerlendirildi

Dersi alan yüksek lisans öğrencileri gruplar halinde; beyin araştırmaları, nörobilim gelişmelerine odaklanan sekiz önemli kitabı nöropazarlama çerçevesinde ele alıp sunumlarını gerçekleştirdi. Bu kitaplar; ‘Dan Ariely - Akıldışı Ama Öngörülebilir, Antonio R. Damasio -Descartes'ın Yanılgısı, Christian Keysers - Empatik Beyin, Dean Burnett - Aptal Beyin, David Eagleman - Beynin Gizli Hayatı, Nancy C. Andreasen - Cesur Yeni Beyin, David Eagleman - Beyin Senin Hikâyen, Nancy C Andreasen - Yaratıcı Beyin’.
Kitapların kritik edildiği son derste öğrenciler kitaplar üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Program, döneme dair genel değerlendirme ve toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.