Prof. Dr. Haydar Sur’dan öğrencilere sürpriz ziyaret



Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, güz dönemi vize sınavlarına hazırlanan tıp fakültesi öğrencilerini ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Ayhan Songar Kütüphanesinde güz dönemi vize sınavlarına hazırlanan 1’inci sınıf tıp öğrencileri gecenin ilerleyen saatlerinde Prof. Dr. Haydar Sur ile bir araya geldi.

Sur: “Öğrencileri motive edebilmek için çalışma ortamlarını ziyaret ettik”

Prof. Dr. Haydar Sur öğrencilerin başarılı bir sınav dönemi geçirmeleri temennilerinde bulundu. Sur, “Öğrencilerimizi sınav dönemlerinde yalnız bırakmamak ve onları motive edebilmek için çalışma ortamlarını ziyaret ettik” dedi.

“Öğrencilerimize güvenimiz sonsuz’’

Tıp fakültesi öğrencilerinin sınava hazırlık çalışmalarını başarılı bulan Sur, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak onları motive etti. Sur, “Öğrencilerimize güvenimiz sonsuz’’ şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Haydar Sur,  öğrencilerin görüş ve taleplerini dinledi

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen gece ziyaretinde Prof. Dr. Haydar Sur, öğrencilerin fakülte mekânlarının kullanım olanaklarına ilişkin görüş ve taleplerini dinledi. Sur, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle yanıtlayarak öğrencilerle yakından ilgilenmeyi ve sohbet etmeyi ihmal etmedi.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)