Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan Düzcelilerle buluştu

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Düzce Valiliği tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Düzceliler ile buluştu.

Düzce Kredi Yurtlar Kurumu konferans salonunda gerçekleşen programda Arıboğan, “Dünyamızı çevreleyen duvarlar” başlıklı konferans verdi.

Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansa Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı da Arıboğan’ı ilgiyle dinledi.

Programın sonunda katılımlarından dolayı Arıboğan’a Vali Dr. Zülkif Dağlı plaket taktim etti.

Düzce Valiliği tarafından geçen yıl başlatılan “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında bu yıl 29 Nisan - 3 Mayıs tarihlerinde alanında uzman Türkiye’nin tanıdığı birçok ismi bir araya gelecek.