Klinik Bilimler Misyon ve Vizyon

MİSYONUMUZ:

Diş Hekimliği Fakültesi olarak öğrencilerimizi sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde ve üniversitemiz temel değerleri doğrultusunda çağdaş bilimin gerektirdiği akademik ve teknolojik olanakları, güncel yenilikler ışığında kullanan, araştırmacı, insan odaklı, topluma yön veren bireyler şeklinde yetiştirmek amaçlanmaktadır.

VİZYONUMUZ:

Fakültemiz ve Diş hastanemizin teknolojik altyapısı, öğretim üyeleri ve eğitim programımız ile öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirerek bilimsel kuram ve disiplinlere hakim, sorumluluk, vizyon sahibi, ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak, yenilikçi, yüksek iletişim gücüne sahip , evrensel, insani ve etik değerlere saygılı diş hekimleri yetiştirmek temel amacımızdır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!