Gıda Bilimi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri
ORCID: 0000-0002-7272-0168
Araştırma Alanları
Araştırma Alanları İle Örtüşen BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedef Etiketleri
Kısa Özgeçmiş
İsra TOPTANCI, 2000 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 2008 yılında yine Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda doktora eğitimini tamamlayarak Doktor unvanını almıştır.
Öğrenim Durumu & Akademik Unvanlar
Akademik Faaliyetler > Yayınlar
(Scopus) Toplam: 11Antioxidant, antidiabetic effects and polyphenolic contents of propolis from Siirt, Turkey
Food Science & Nutrition (2024)
Levels of pesticide residues in fruits and vegetables in the Turkish domestic markets
Environmental Science and Pollution Research (2021)
Phthalates levels in olive oils and olive pomace oils marketed in Turkey
Food Additives & Contaminants: Part A (2020)
Phthalates levels in cold-pressed oils marketed in Turkey
Environmental Science and Pollution Research (2019)
Akademik Faaliyetler > Yayınlar
(Diğer Bilimsel Yayınlar) Toplam: 1Akademik Faaliyetler > Kitap - Kitap Bölümü
(Diğer) Toplam: 1- TUZ VE GIDA, 2021.
Akademik Faaliyetler > Kongre - Konferans Katılım
- 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, 2023.