Öğr.Gör.Dr. İsra TOPTANCI (Kısmi zamanlı)

SHMYO / Gıda Teknolojisi

isra.toptanuskudar.edu.tr

(0216) 400 2222 /

ORCID: 0000-0002-7272-0168

Citation : 160 | h-index : 7 | i10-index : 6


Araştırma Alanları

Gıda Bilimi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri

Araştırma Alanları İle Örtüşen BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedef Etiketleri

3 8 9 15

Kısa Özgeçmiş

İsra TOPTANCI, 2000 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 2008 yılında yine Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda doktora eğitimini tamamlayarak Doktor unvanını almıştır.

Devamı

Öğrenim Durumu & Akademik Unvanlar

2004

Lisans

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gıda Mühendisliği

2007

Yüksek Lisans

Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği

2013

Doktora

Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği

Akademik Faaliyetler > Yayınlar

(Scopus) Toplam: 11

Phthalates levels in cold-pressed oils marketed in Turkey

Environmental Science and Pollution Research (2019)

Akademik Faaliyetler > Yayınlar

(Diğer Bilimsel Yayınlar) Toplam: 1

Gıda ambalajlaması neden önemli?

Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Dergisi (2021)

Akademik Faaliyetler > Kitap - Kitap Bölümü

(Diğer) Toplam: 1
  1. TUZ VE GIDA, Ahmet Küçükçetin, Berna Güngördü, Deniz Baş, Esra Şentürk, Fadime Begüm Tepe, Fatma Bayrakçeken Nişancı, Firuze Ergin, Hande Özge Güler Dal, Hüdayi Ercoşkun, İkbal Ayça Öcek, İsra Toptancı, Mustafa Nizam Nizamlıoğlu, Nermin Salçın, Oğuz Gürsoy, Özlem Zambak, Pınar Şanlıbaba, Sami Gökhan Özkal, Seda Özgen, Selin Özlü, Senem Tüfekçi, Songül Şen Gürsoy, Tuğba Demirci Ercoşkun, Yusuf Yılmaz, NOBEL, 2021

Akademik Faaliyetler > Kongre - Konferans Katılım

  1. 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, 2023.

Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri