Üsküdar'dan Haberler

Köy okullarındaki çocuklar için kermes düzenlendi

Üsküdar Üniversitesi İnsana Dokunan İşler Kulübü geliri yoksul çocuklara bağışlanacak bir gıda kermes düzenledi.

Üsküdar’dan icat çıkarma atölyesi

Kocaeli Kartepe Arslanbey Ortaokuluna yüzlerce kitap, çeşitli zekâ geliştirici oyunlar, tablet ve bilgisayarların yer aldığı icat çıkarma atölyesi kuruldu.

Üsküdar Üniversitesi’nde çocuk şenliği gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Çocuk Şenliği, Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesinde gerçekleşti.

5.Bilim ve Fikir Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu

Üsküdar Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen 5. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler ilginç fikirleri ve projeleriyle yarıştı. Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, festivale ilginin her yıl giderek arttığını görmekten mutlu olduğunu bel

Hüseyin Ozan Tekin, ISRRT Avrupa Eğitim Koordinatörü oldu

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Radyoterapi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Öğretim Üyesi, ÜSMERA Müdürü, Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Ozan Tekin, dünyadaki en büyük radyoloji oluşumu ISRRT, Avrupa Eğitim Koordinatörü

Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin bu yıl 5’incisi başladı

Üsküdar Üniversitesi ve KOSGEB işbirliğinde yapılan “uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin” bu yıl 5’incisi başladı. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke B blokta 4 gün boyunca sürecek olan eğiteme alanında önemli konuşmacılar ve farklı alanlardan kursiyerler katılıyor.

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi resmen kuruldu

Üsküdar Üniversitesinde Tıp Fakültesi resmen kuruldu. Kararın 14 Mart Tıp Bayramı sürecinde Resmi Gazetede yayımlanmasıyla Üsküdar Üniversitesinin fakülte sayısı 5’e çıktı.

Prof. Dr. Muhsin Konuk Kocaeli’de Öğrencilerle Buluştu

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Bilim Olimpiyatları Öğrencileri Üsküdar’da

Üsküdar Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Olimpiyatları Enstitüsü “İstanbul Bilim Olimpiyatları Projesi” kapsamında öğrencileri misafir etti

Üsküdarda Nöroteknoloji Startup Günleri

Üsküdar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Tedavisel Beyin Haritalama ve Nöroteknoloji Derneği ile Brain Park “Nöroteknoloji Startup" günleri

Beyin ve öğrenme arasında nasıl bir ilişki var? (2017-12-26)

Üsküdar Üniversitesi KİTAP Sohbetlerinin ilkinin konuğu Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ oldu. Tanrıdağ Beyin ve Öğrenme yi anlattı.

GOSB Teknopark'ın acı kaybı

GOSB Teknopark'ın Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Dr. Emre Aksan'ın, Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz

Üsküdarlı öğrenciler GOSB TeknoPark'ı ziyaret etti

İletişim Formu