PAMER (Postkolonyal Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi) - Merkez Faaliyetleri

Yayınlar
Kitap - Kitap Bölümü
  • 2019 Yılı Fuat Sezgin Yılı Etkinlikleri

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA
    ISBN: 978-605-9596-28-2
    Yayınevi: > Üsküdar Üniversitesi Yayınları - 26 Tarih: 01.2020
Kongre - Konferans Katılımı
  • Gazze’deki İnsani Kriz Sempozyumu

Kategori: Ulusal kongre ve sempozyumlarda davetli konuşmacı olarak tebliğ sunumu
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 11.2023
  • Dünya Keşmir Farkındalık Forumu Başkanlığı Sempozyumu

Kategori: Uluslararası Kongre Düzenleme Kurul Başkanlığı
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2022
  • 6. ASSAM ULUSLAR ARASI İSLÂM BİRLİĞİ İÇİN ORTAK ASAYİŞ VE GÜVENLİK USUL VE ESASLARININ TESPİTİ KONGRESİ

Kategori: Uluslararası Kongre Oturum Başkanlığı
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 11.2022
  • ASSAM aylık seminerleri

Kategori: Davetli toplumu bilgilendirme sunumu (Üniversite, STK, Kamu, Yerel Yönetimler v.s. )
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 06.2022
  • 5. ASSAM Uluslararası islam Birliği Kongresi

Kategori: Uluslararası kongre ve sempozyumlarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan tebliğ
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2021
  • 4. ASSAM İslâm Birliği için Ortak Savunma Sistemi Usul ve Esaslarının Tespiti

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2020
  • 4. ASSAM İslâm Birliği için Ortak Savunma Sistemi Usul ve Esaslarının Tespiti

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2020
  • ASSAM " Uluslararası İslam Birliği için Savunma Sanayi İşbirliği Usul ve Esaslarının Tespiti Kongresi"

Kategori: Uluslararası kongre ve sempozyumlarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan tebliğ
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2019
  • ASSAM "İslam Birliği için Savunma Sanayi İşbirliği Usul ve EsasIarının Tespiti” Kongresi

Yazarlar: Prof. Dr. Mehmet ZELKA, Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2019
  • ASSAM İslam Birliği için Savunma Sanayi İşbirliği Usul ve Esaslarının Tespiti Kongresi

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2019
  • ASSAM Uluslararası " İslam Ekonomisi ve Ortak Ekonomik Sistemler" Kongresi

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 11.2018
Diğer Faaliyetler
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Suriye'nin 12 yıl aradan sonra Arap Birliğine tekrar kabul edilmesinin Suriye'deki sorunlara nasıl etki edebileceği konusunda Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Baskanlığı Medya Ajansına değerlendirmelerde bulunulmustur.
    Tarih: 05.2023
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Suriye'nin 12 yil aradan sonra Arap Birligine tekrar kabul edilmesinin Suriye'deki sorunlara nasil etki edebilecegi konusunda Uskudar Universitesi Kurumsal Iletisim Baskanligi Medya Ajansina degerlendirmelerde bulunulmustur. Müteakiben 26 Mayıs 2023 tarihli Yeni Akit gazetesinde haber olarak yayımlanmıştır.
    Tarih: 05.2023
  • Fakülte - Bölüm veya SHMYO - Program semineri verme

Kapsam: İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Kulubünün düzenlediği Cumhuriyet Rejiminin Anlamına ilişkin Etkinlikte, PAMER Md. Dr. Öğ.Üyesi Fehmi Ağca tarafından zoom üzerinden bir seminer verilmiştir.
    Tarih: 10.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Bizim Anadolu gazetesi tarafından, PAMER Md. Dr. Og. Uyesi. Fehmi Ağca'nın Afganistan'daki son gelismeler hakkında yaptığı değerlendirme birinci sayfa haberi olarak yayımlanmıstır.
    Tarih: 09.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Son dakika haberler medya ajansına "Afganistan'da Taliban'ın yönetimi ele geçirmesi ve Türkiye'ye Afgan göçü"konulu bir röportaj verilmiştir.
    Tarih: 08.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı yayınlanan, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğünce düzenlenen ve moderatörlügünü Sadık Paksoy'un yaptığı “Darbeler Üzerine Söyleşi” programına PAMER Md. Dr. Og. Üy. Fehmi Ağca ve Rektor Danışmanı Doç. Dr. İsmail Barış konuk olarak iştirak etmiştir.
    Tarih: 07.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: 15 Temmuz 2016 Darbe teşebbüsüne karsı Türk halkının şanlı direnişi ve zaferinin 5. yıldonümü dolayısıyla, "Somürgeci Politikaların Yürütülmesinde Darbelerin Rolü"konulu konferans zoom üzerinden verilmiştir.
    Tarih: 07.2021
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Hafıza 15 Temmuz Müze Md.lüğünün talebi üzerine, "Somürgeci Politikaların Yürütülmesinde Darbelerin Rolü"konulu konferans zoom üzerinden verilmistir.
    Tarih: 04.2021
  • Fakülte - Bölüm veya SHMYO - Program semineri verme

Kapsam: Siber Güvenlik konusunda Prof. Dr. İsmail Avcıbaş tarafından Üsküdar Üniversitesi ve öğrencilerinin iştirak ettiği bir konferans verilmiştir.
    Tarih: 12.2020
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı yayınlanan, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğünce düzenlenen ve Rektor Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka'nın yaptığı “Darbeler Üzerine Söyleşi” programına PAMER Md. Dr. Og. Üy. Fehmi Ağca ve Rektor Danışmanı Doç. Dr. İsmail Barış konuk olarak iştirak etmiştir.
    Tarih: 07.2020

Kapsam: TRT-HABER, İdlib'teki son gelişmelerle ilgili canlı yayın konuğu
    Tarih: 02.2020
  • Detaylı Medya Katılımı