PAMER (Postkolonyal Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi) - Merkez Faaliyetleri

Yayınlar
Kitap - Kitap Bölümü
Kongre - Konferans Katılımı
  • ASSAM Uluslararası " İslam Ekonomisi ve Ortak Ekonomik Sistemler" Kongresi

Kategori: Uluslararası kongre ve sempozyumlarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan tebliğ
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 11.2018
  • ASSAM İslam Birliği için Savunma Sanayi İşbirliği Usul ve Esaslarının Tespiti Kongresi

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2019
  • ASSAM " Uluslararası İslam Birliği için Savunma Sanayi İşbirliği Usul ve Esaslarının Tespiti Kongresi"

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2019
  • ASSAM "İslam Birliği için Savunma Sanayi İşbirliği Usul ve EsasIarının Tespiti” Kongresi

Yazarlar: Prof. Dr. Mehmet ZELKA, Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2019
  • 4. ASSAM İslâm Birliği için Ortak Savunma Sistemi Usul ve Esaslarının Tespiti

Kategori: Uluslararası kongre ve sempozyumlarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan tebliğ
    Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2020
  • 4. ASSAM İslâm Birliği için Ortak Savunma Sistemi Usul ve Esaslarının Tespiti

Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Fehmi AĞCA Tarih: 12.2020
Projeler
Diğer Faaliyetler
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: TRT-1 Haber programında ABD'nin Ortadoğu Politikasının Öncelikleri konusunda açıklama
    Tarih: 11.2018

Kapsam: Milat Gazetesi'nin Kasım Süleymani'nin öldürülmesine ilişkin röportajı

Kapsam: AKİT TV'de ABD-İran ilişkilerine dair röportaj
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: AKİT TV Vizyon programında, "Savunma Sanayinde Dünyadaki Yerimiz" başlıklı açık oturum canlı yayın konuğu
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi İletişim Ofisi Halkla İlişkiler Ajansına Kasım Süleymani'nin öldürülmesine ilişkin yazılı açıklama

Kapsam: TRT-HABER, İdlib'teki son gelişmelerle ilgili canlı yayın konuğu
    Tarih: 02.2020
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı yayınlanan, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğünce düzenlenen ve Rektor Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka'nın yaptığı “Darbeler Üzerine Söyleşi” programına PAMER Md. Dr. Og. Üy. Fehmi Ağca ve Rektor Danışmanı Doç. Dr. İsmail Barış konuk olarak iştirak etmiştir.
    Tarih: 07.2020
  • Fakülte/Bölüm semineri verme

Kapsam: Siber Güvenlik konusunda Prof. Dr. İsmail Avcıbaş tarafından Üsküdar Üniversitesi ve öğrencilerinin iştirak ettiği bir konferans verilmiştir.
    Tarih: 12.2020
  • Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme/alma

Kapsam: Hfaiza 15 Temmuz Müze Md.lüğünün talebi üzerine, "Somürgeci Politikaların Yürütülmesinde Darbelerin Rolü"konulu konferans zoom üzerinden verilmistir.
    Tarih: 04.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı yayınlanan, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğünce düzenlenen ve moderatörlügünü Sadık Paksoy'un yaptığı “Darbeler Üzerine Söyleşi” programına PAMER Md. Dr. Og. Üy. Fehmi Ağca ve Rektor Danışmanı Doç. Dr. İsmail Barış konuk olarak iştirak etmiştir.
    Tarih: 07.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Son dakika haberler medya ajansına "Afganistan'da Taliban'ın yonetimi ele gecirmesi ve Türkiye'ye Afgan gocü"konulu bir roportaj verilmistir.
    Tarih: 08.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: 15 Temmuz 2016 Darbe teşebbüsüne karsı Türk halkının şanlı direnişi ve zaferinin 5. yıldonümü dolayısıyla, "Somürgeci Politikaların Yürütülmesinde Darbelerin Rolü"konulu konferans zoom üzerinden verilmiştir.
    Tarih: 07.2021
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Bizim Anadolu gazetesi tarafından, PAMER Md. Dr. Og. Uyesi. Fehmi Ağca'nın Afganistan'daki son gelismeler hakkında yaptığı değerlendirme birinci sayfa haberi olarak yayımlanmıstır.
    Tarih: 09.2021