Öğrenci İşleri - Duyurular

Bütünleme Sınavları Hakkında Bilgilendirme

Geri Bildirim Mülakat Formu Başvurusu

Üniversitemiz öğrencileri yatay geçiş yapmak amacıyla belge talebi yaptıklarında Üniversitemiz kalite standartları gereği geri bildirim mülakat formu doldurulmakta ve bu mülakat formu ilgili yöneticilerimiz tarafından görüldükten sonra öğrencilerimizin işlemleri gerçekleştirilmektedir. Belge talebi öncesinde aşağıdaki başvuru sayfasında açılan mülakat formunu doldurunuz ve alt kısımda bulunan açıklama alanına yatay geçiş yapma nedeninizi detaylı olarak açıklayınız. Formu doldurduktan sonra ilgili birim onayları alındıktan sonra başvuru sistemi üzerinden evrakınızın onay sürecini takip edebilirsiniz.

The Feedback Interview Form Application

When our university students make a document request for lateral transfer, a feedback interview form is filled in accordance with our university's quality standards. After this interview form is seen by our relevant administrators, the procedures of our students are carried out. Before the document request, fill out the interview form on the application page below and explain your reason in detail for transferring to the explanation field at the bottom. After completing the form and obtaining the approval of the relevant unit, you can follow the approval process of your document through the application system.

Geri Bildirim Mülakat Formu Başvurusu / The Feedback Interview Form Application