2014-2015 Oryantasyon Programı

Öğrenci Kimlik Kartları oryantasyon gününde ilgili Fakülte/Meslek Yüksekokulu sekreterliklerinden dağıtılacaktır. Zorunluİngilizce Hazırlık sınıfında okuyacak öğrenciler oryantasyon gününde Yabancı Diller Koordinatörlüğünden teslim alabilirler.

22 Eylül 2014 Pazartesi günü dersler başlayacağından oryantasyon programı dışında kalan zamanlarda dersler devam edecektir.

Otomasyon programı kullanımı, mail adresi alınması gibi konularda oryantasyon programında bilgilendirmeler yapılacaktır.

1.Sınıf öğrencilerinin ders kayıt işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. Öğrencilerimizin ilk planda otomasyon programından ders seçimi ile ilgili herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır.

Haftalık ders programları tamamlandığında ayrıca web sayfamızdan duyuru verilecektir.

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI

YABANCI DİLLER HAZIRLIK BÖLÜMÜ ORYANTASYON PROGRAMI

22 EYLÜL PAZARTESİ

ÇARŞI YERLEŞKESİ EMİRNEBİ-1 KONFERANS SALONU ( HAZIRLIK ÖĞLE GRUBU )

09:30

İdari Birimler ve Yabancı Diller Hazırlık Bölümü hakkında bilgilendirme yapılması.

22 EYLÜL PAZARTESİ

ÇARŞI YERLEŞKESİ EMİRNEBİ-1 KONFERANS SALONU ( HAZIRLIK SABAH GRUBU )

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

BÖLÜM ADI

14:00

İş Sağlığı ve Güvenliği, Odyometri, Optisyenlik ,Ortopedik Protez ve Ortez, Perfüzyon Teknikleri, Radyoterapi ,Sağlık Kurumları İşletmeciliği , Sosyal Hizmetler, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama ,Tıbbi ve Aromatik Bitkiler , Yaşlı Bakımı

15:30

Ameliyathane Hizmetleri (İÖ) , Anestezi (İÖ), Çocuk Gelişimi (İÖ), Diyaliz (İÖ), Elektronörofizyoloji (İÖ), Fizyoterapi (İÖ), İlk ve Acil Yardım (İÖ), İş Sağlığı ve Güvenliği (İÖ), Odyometri (İÖ), Optisyenlik (İÖ), Perfüzyon Teknikleri (İÖ), Sağlık Kurumları İşletmeciliği (İÖ), Sosyal Hizmetler (İÖ), Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (İÖ), Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (İÖ)

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

24 EYLÜL ÇARŞAMBA

ALTUNİZADE YERLEŞKESİ NERMİN TARHAN KONFERANS SALONU

09:30

İdari Birimler ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bilgilendirme.

İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

24 EYLÜL ÇARŞAMBA

ALTUNİZADE YERLEŞKESİ NERMİN TARHAN KONFERANS SALONU

14:00

İdari Birimler ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bilgilendirme.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

25 EYLÜL PERŞEMBE

09:30

İdari Birimler ve Sağlık Bilimleri Fakültesi bilgilendirme.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

25 EYLÜL PERŞEMBE

14:00

İdari Birimler ve İletişim Fakültesi bilgilendirme.

Öğrenciler kendi Fakülte/Meslek Yüksekokul oryantasyonuna katılmak zorundadır.