Girişimci Genç Beyinler THY İnovasyon Başkanı ile Buluştu

Girişimci Genç Beyinler THY İnovasyon Başkanı ile Buluştu

Üsküdar Üniversitesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 3 projesi ‘Üsküdar’dan Dünyaya Açılan kapı’ , ‘Gençlerde İyi Oluşa Doğru’ , ‘Ergoterapi ile Pozitif Uyum Pozitif Denge’ projeleri faaliyeti kapsamında “Yenilikçi Genç Girişimciliği” Semineri THY İnovasyon Başkanı Adem Yılmaz’ın katılımı yapıldı.

Girişimci Genç Beyinler THY İnovasyon Başkanı ile Buluştu 2

Üsküdar Üniversitesinde gerçekleşen etkinlikte Üsküdar Üniversitesi Proje Danışmanı ve Genç Beyinler Akademisi Direktörü Dr. Nebiye Yaşar, genç girişimcilere proje hakkında bilgi verdi.Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinçer Atlı’nın moderatörlük yaptığı söyleşide THY İnovasyon Başkanı Adem Yılmaz, THY’nin geçmişten günümüze kat ettiği mesafeler ve İnovasyon kültüründen söz etti.

Gençlerin ilgiyle dinlediği seminerde Yılmaz inovasyonu oluşturan kurum kültürü, inovatif bakış açısının önemi, ARGE ve inovasyon arasındaki farklılıklar, inovasyonun önündeki engeller gibi konularda öğrencilerin sorularını yanıtladı.  

Girişimci Genç Beyinler THY İnovasyon Başkanı ile Buluştu 3

Proje katılımcısı gençler, “Yenilikçi Genç Girişimciliği Semineri” için Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Girişimci Genç Beyinler THY İnovasyon Başkanı ile Buluştu 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)