Facebook Pixel Code

Üsküdar Üniversitesi

Üsküdar Üniversitesi Kütahya’da aday öğrencilerle buluştu

Üsküdar Üniversitesi Kütahya’da aday öğrencilerle buluştu 2Üsküdar Üniversitesi aday öğrencileri üniversite sınavlarına ilişkin bilgilendiriyor. Bu kapsamda Kütahya Tavşanlı genelinde lise son sınıf öğrencilerine sınav kaygısı, etkili ders çalışma ve motivasyon konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.Gerek fuarlar gerek ise seminer ve konferanslarla Türkiye genelinde üniversite adaylarının yanında olan Üsküdar Üniversitesi, adayları merak ettiği konularda bilgilendiriyor.

Son olarak Kütahya Tavşanlı genelinde üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine “sınav kaygısı, etkili ders çalışma ve motivasyon” konulu sunum gerçekleştirildi.  Üsküdar Üniversitesi Kütahya’da aday öğrencilerle buluştu 3İki oturum şeklinde gerçekleşen programı yaklaşık bin öğrenci ilgiyle izledi.

Öğrencilere, sınava hazırlık dönemine ilişkin önemli bilgiler veren Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğünden Rehber Danışman ve Tanıtım Uzm. Dr. Ahmet Alkayış, öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevapladı.

Alkayış, bu kapsamda Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve Şube Müdürü Süleyman Akay’ı makamlarında ziyaret ederek Üsküdar Üniversitesi hakkında genel bilgiler verdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)