Facebook Pixel Code
T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo
Üsküdar ÜniversitesiKapat

Çayyaka İlkokulu Üsküdarlı öğrencilerle yeni görünüme kavuştu

Üsküdar Üniversitesi sosyal sorumluluk kapsamında yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Büyüdüm Çocuk Oldum Kulübü öğrencileri Bursa’nın İnegöl ilçesinde ki Çayyaka İlkokuluna destek oldu.

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü öncülüğünde Yeni Medya, Medya ve İletişim, UltrAslan UNI kulüplerinin Şanlıurfa’da yürütüğü Sarıçoban'a Bir Şans Da Sen Ver,  Haydi Gülümset Kulübü, Benimle Oynar Mısın Kulüplerinin Köy Okullarına Kütüphane projelerini hayata geçiren Üsküdar Üniversitesi SKS Direktörlüğü bu kez de Bursa’nın İnegöl ilçesinde ki Çayyaka İlkokuluna destek oldu.

Çayyaka İlkokulu Üsküdarlı öğrencilerle yeni görünüme kavuştu 2

Çayyaka İlkokulu yeni bir görünüme kavuştu

Çayyaka İlkokulu Üsküdarlı öğrencilerle yeni görünüme kavuştu 3Okulun yıpranan dış cephesi, eskiyen bahçe duvarları Üsküdar Üniversitesi öğrencileri tarafından yenilendi.
SKS Direktörlüğünden Emre Deniz liderliğinde 45 öğrenci ile yürütülen proje de  Çayyaka İlkokulu yeni bir görünüme kavuştu.

Öğrencilerin boyadığı bahçe duvarları, bahçe düzenlemeleri ile ilkokul öğrencilerine yeni bir yuva düzenlendi.

Çayyaka İlkokulu Üsküdarlı öğrencilerle yeni görünüme kavuştu 4

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)