Facebook Pixel Code

Avrupa Staj Konsorsiyumu Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörlüğünün düzenlediği Avrupa Staj Konsorsiyumu Tanıtım Toplantısı Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uzmanı Betül Nur Konuk toplantıda öğrencileri Avrupa Staj Konsorsiyumu  hakkında bilgilendirdi.

Öğrencilere ilk olarak stajın onlara nasıl fayda sağlayacağı anlatıldı. Öğrencilerin nasıl başvuru yapması gerektiği,verilen hibe miktarları ve  yapılan başvuruların değerlendirilme süreçleri anlatarak öğrencilerin merak ettikleri konulara ışık tutuldu.

Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular da en önemli konunun bir yerden kabul mektubu alınması gerektiğini ve bunun için hocalarla mutlaka irtibata geçilmesi gerektiğini belirtti.

Öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ardından program sona erdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)