13.06.2018 Tarihli Araştırma Görevlisi Alımı Değerlendirme Sonuçları

FAKÜLTE/MYOBÖLÜM / PROGRAMUNVANIKADRO SAYISI  DEĞERLENDİRME SONUCU
İletişim FakültesiMedya ve İletişimAr. Gör.1 Medya ve İletişim
İletişim FakültesiReklam Tasarımı ve İletişimiAr. Gör.1 Reklam Tasarımı ve İletişimi
İletişim FakültesiYeni Medya ve GazetecilikAr. Gör.1 Yeni Medya ve Gazetecilik
İnsan ve Toplum Bilimleri FakültesiPsikolojiAr. Gör.2 Psikoloji
İnsan ve Toplum Bilimleri FakültesiSosyolojiAr. Gör.1 Sosyoloji
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar Mühendisliği (İngilizce)Ar. Gör.1Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiEndüstri Mühendisliği (İngilizce)Ar. Gör.1Endüstri Mühendisliği (İngilizce)
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMoleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce)Ar. Gör.1Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce)
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMoleküler Biyoloji ve Genetik (Türkçe)Ar. Gör.1 Moleküler Biyoloji ve Genetik (Türkçe)
Sağlık Bilimleri FakültesiÇocuk GelişimiAr. Gör.1Çocuk Gelişmi
Sağlık Bilimleri FakültesiDil ve Konuşma TerapisiAr. Gör.1 Dil ve Konuşma Terapisi
Sağlık Bilimleri FakültesiErgoterapiAr. Gör.1 Ergoterapi
Sağlık Bilimleri FakültesiFizyoterapi ve RehabilitasyonAr. Gör.1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikAr. Gör.1 Hemşirelik
Sağlık Bilimleri FakültesiSosyal HizmetAr. Gör.1 Sosyal Hizmet