Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans

Sınav Tarihi: 19.01.2018 - Saat: 10:00

Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

Not: Bahar Yarıyılı Başvurularımız 04.12.2017 Tarihinde Başlayacaktır.

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

Uygulamalı Psikoloji  Yüksek Lisans Programı Dersleri 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Aşağıda Yer Alan Ders Programlarında Eğitim Verecektir.

Yüksek Lisans Dersleri ise 2 program şeklinde yürütülmektedir:

* Haftaiçi Akşam programı Haftaiçi her gün akşam saatlerinde 19:00-22:00 saatleri arasında yer almaktadır.

* Haftasonu Programız Cumartesi 10:00-20:00 Saatleri ve Pazar günü 10:00-17:00 Saatleri arasında dersler verilmektedir.

- Bilimsel Hazırlık Eğitimi Haftasonu Programında verilir.

- Haftaiçi Gündüz Programı Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programında yoktur.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

–      Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

–       Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

–       ALES Sınav sonuç belgesi

–       Nüfus Cüzdanın fotokopisi

–       Fotoğraf (4 Adet)

–       Referans Mektubu istenmemektedir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

ALES sonuç belgesi (ALES Sınavından Herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Adaylar bilim sınavı ve mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuran adaylar için ALES belgesi istenilmemektedir.

Alan dışından başvuru yapanlar 1 eğitim yılı (Yüksek Lisans eğitiminden sayılmayacak şekilde ) Bilimsel hazırlık eğitimine tabi tutulacak.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ :

PROGRAM  ÜCRETİ:

Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programı2017 - 2018 Yılı KDV Dahil Toplam TutarÜsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu Tutarı
Uygulamalı Psikoloji (Tezli)28.100,00 TL14.050,00 TL
Uygulamalı Psikoloji (Tezsiz)21.100,00 TL10.550,00 TL

Bilimsel Hazırlık Programı Ders ücreti – 1.765 TL

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Online Ön Kayıtlarımız 16.05.2017 Tarihinde başlamıştır.

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.