Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

13.07.2018 - Saat: 14:00

31.08.2018 - Saat: 14:00

Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

Not: Güz Yarıyılı Başvurularımız 21.05.2018 Tarihinde Başlayacaktır.

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

Klinik Psikoloji  Yüksek Lisans Programı Dersleri 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Aşağıda Yer Alan Ders Programlarında Eğitim Verecektir.

Gündüz Programı Hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında 5 gün olacak şekilde olmaktadır.

NOT: Gündüz ders programı günleri ve saatleri her dönem değişebilir. Bu insiyatif Anabilimdalı başkanlığı tarafından belirlenmektedir.

Akşam Programı Haftaiçi her gün akşam saatlerinde 19:00-22:00 saatleri arasında yer almaktadır.

Haftasonu Programız Cumartesi 10-20:00 Saatleri ve Pazar günü 10:00-17:00 Saatleri arasında dersler verilmektedir.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

– Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli program için)

– Nüfus Cüzdanın fotokopisi

– Fotoğraf (4 Adet)

– Referans Mektubu istenmemektedir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Tezli-Tezsiz Programı başvuruları birlikte alınmaktadır ve iki programın bilim sınavı birlikte yapılacaktır. Tezli programa bilim sınavı ve ALES puanı (herhangi bir alan türünden) ortalaması 70 ve üzerinde olanlar kayıt hakkı kazanacaklardır. Tezsiz program için sadece bilim sınavı puan sıralamasına göre öğrenci seçimi yapılacaktır. “Tezsiz program için ALES şartı aranmamaktadır”

Tezsiz programa kayıt olan öğrenciler, sonraki dönemlerde 70 ve üzerinde bilim sınavı ve ALES puanı ortalaması kriterini karşıladıkları taktir de Tezli programa geçiş yapabilirler.

ALES sonuç belgesi (ALES Sınavından (tezli program için) herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına tezsiz statüsünde başvurabilirler.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ :

KLİNİK PSİKOLOJİ2018-2019 YILI KDV DAHİL TOPLAM TUTARÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINA %30 BURSLU TUTARI
KLİNİK PSİKOLOJİ (TEZSİZ)--
KLİNİK PSİKOLOJİ (TEZLİ)--

Fiyatlar Güncellenmektedir.

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU TAKVİMİ:

***Rektörlüğümüzün aldığı karar gereğince Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programına sadece Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ile Tıp Fakültesi Lisans Programlarından mezun olanlar kabul edilecektir.

NOT:Tüm Öğrenciler Bilim Sınavına ve Mülakata Katılacaklardır.

Sınavlar Üsküdar Üniveristesi Çarşı Yerleşkesinde yapılacaktır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.