Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans

Sınav Tarihi: 19.01.2018 - Saat: 14:00

Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

Not: Bahar Yarıyılı Başvurularımız 04.12.2017 Tarihinde Başlayacaktır.

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

Klinik Psikoloji  Yüksek Lisans Programı Dersleri 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Aşağıda Yer Alan Ders Programlarında Eğitim Verecektir.

Gündüz Programı Haftaiçi 10:00-17:00 saatleri arasında 3 gün olacak şekilde olmaktadır.

Akşam Programı Haftaiçi her gün akşam saatlerinde 19:00-22:00 saatleri arasında yer almaktadır.

Haftasonu Programız Cumartesi 10-20:00 Saatleri ve Pazar günü 10:00-17:00 Saatleri arasında dersler verilmektedir.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

– Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

– ALES Sınav sonuç belgesi

– Nüfus Cüzdanın fotokopisi

– Fotoğraf (4 Adet)

– Referans Mektubu istenmemektedir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

ALES sonuç belgesi (ALES Sınavından Herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Adaylar bilim sınavı ve mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ :

KLİNİK PSİKOLOJİ2017-2018 YILI KDV DAHİL TOPLAM TUTARÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINA %30 BURSLU TUTARI
KLİNİK PSİKOLOJİ (TEZSİZ)39.000,00 TL27.300,00 TL
KLİNİK PSİKOLOJİ (TEZLİ)42.250,00 TL29.575,00 TL

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans  Programımız sadece tezli olarak yürütülmektedir.

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU TAKVİMİ:

***Rektörlüğümüzün aldığı karar gereğince Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programına sadece Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ile Tıp Fakültesi Lisans Programlarından mezun olanlar kabul edilecektir.

NOT:Tüm Öğrenciler Bilim Sınavına ve Mülakata Katılacaklardır.

Sınavlar Üsküdar Üniveristesi Çarşı Yerleşkesinde yapılacaktır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Online Ön Kayıtlarımız 16.05.2017 Tarihinde başlamıştır.

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.