Aday Üsküdar | Dünyayı Değiştirmeye Var mısın? uskudar.edu.tr/aday

Sürdürülebilir Gelecek İçin; Ebeler Her Yerde (5 Mayıs Ebeler Günü Sempozyumu)

• Sürdürülebilir Gelecek İçin; Ebeler Her Yerde (5 Mayıs Ebeler Günü Sempozyumu)

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 05 Mayıs 2021, 09:30:00 - 15:00:00

Ebeler Konfederasyonu (ICM), bu yılki Uluslararası Ebe Günü'nü (IDM) 5 Mayıs 2021'de ''Verileri Takip edin Ebelere Yatırım Yapın'' temasını duyurmuştur.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü olarak ICM teması doğrultusunda 5 Mayıs Ebeler günü etkinliğimiz olan ''Sürdürülebilir Gelecek İçin; Ebeler Her Yerde'' sempozyumunu gerçekleştirdik.

Kurucu rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Zelka, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şefik Dursun ve Ebelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güler CİMETE hocalarımıza değerli katkıları için Üsküdar Üniversitesi ve Ebelik Bölümümüz adına teşekkür ederiz.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ICoj2RusmQg

Eklenme Tarihi : 28 Temmuz 2021