Aday Üsküdar | Dünyayı Değiştirmeye Var mısın? uskudar.edu.tr/aday

• İklim Değişikliğinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 07 Ocak 2021, 13:00:00 - 17:25:00

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ile Mucizeye İlk Dokunuş Kulübü tarafından düzenlenen “İklim Değişikliğinin Sağlığa Etkisi” sempozyumu gerçekleştirildi.

Ebelik bölüm başkanı Prof. Dr. Güler Cimete: ''İklim değişikliği tüm canlıların sağlığını ve yaşamını etkiliyor'' ve ''Bizler küresel ısınmaya yön verecek son nesiliz'' ifadeleri ile konunun önemine değindi.

Ebelik 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı sempozyumda sempozyum başkanları olan öğrencilerimiz; Merve ÖZDEMİR ve Nisa SULA, oturum başkanları olan öğrencilerimiz; Makbule EVGÜN, Mine KARAASLAN, Nur YILDIZ, Esma AYDIN, ayşe KATILMIŞ, İlknur Sema KAHVECİOĞLU ve sempozyum konuşmacı öğrencilerimiz; Nagihan GÜL, Rabia DEĞİRMENCİ, Eda ESİCİ, İlayda ALTUNDAL, Ezgi Kiraz BULUT, Çiğdem Damla ATEŞ, Esra HANİLÇE, Şeyma ALTAY, Ayşe TEPEYURT, Seda BAŞAR, İpek KESKİN, Buse ALTUNTAŞ ve İrem DOĞRU öğrencilerimize Ebelik Bölümü olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Sempozyumda davetli konuşmacımız olan Uzm. Dr. Talha KARADOĞAN ''Bir Çocuk Hekimin Gözünden Afrika'da Çocuk Olmak'' konusunda verdiği bilgiler için kendisine Ebelik Bölümü adına teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 28 Temmuz 2021