Moleküler Nörobilim Doktora Programı - Başvuru ve Ücretler

MOLEKÜLER NÖROBİLİM ANABİLİM DALI DOKTORA PROGRAMI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

(2017-2018 Akademik Yılı, Güz Dönemi online başvuruları, 12 Eylül  2017 tarihinden itibaren başlamıştır.)

Bilim ve Mülakat Sınav Tarihi

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Tarihi

28.09.2017 Perşembe

Saat:14:00

Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

–Yüksek Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

-Yüksek Lisans not belgesinin (transkript) aslı veya onaylı kopyası

-ALES sınav sonuç belgesi

-YDS sınav sonuç belgesi (veya eşdeğer sınav sonuç belgesi)

- Kimlik fotokopisi

-Fotoğraf (2 Adet)

YABANCI DİL SINAVLARI EŞDEĞERLİKLERİ

Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerlikleri Belgesini İndirmek İçin Tıklayın

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLAR

-06 Şubat 2013 tarihinden önce Yüksek Lisans Programına kaydolmuş adayların Tezli-Tezsiz ayrımı yapılmaksızın başvuruları kabul edilecektir.

-Yüksek Lisans Programına kaydını Şubat 2013 tarihinden sonra yaptıran adaylarımızdan yalnızca Tezli Yüksek Lisans programından mezun olanlar Doktora programına kabul edileceklerdir.

-YDS ve eşdeğer bir sınavdan 55 veya daha fazla puan almış olmak.

-ALES sınavından 55 veya fazla puan almış olmak,

-Doktora Programına, Lisans mezuniyeti, Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji, Tıbbi Biyokimya, Veterinerlik, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik alanından adaylar başvurabilir.

Kabul edilen lisansüstü programlar: Nörobilim, Psikoloji, PDR, Genel ve/veya Tıbbi Fizyoloji, Histoloji ve Embriyoloji, Biyokimya, Anatomi, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Biyoloji , Moleküler Biyoloji ve Genetik.

Ayrıca adaylar üniversitemiz tarafından yapılacak olan yazılı ve sözlü yabancı dil sınavına gireceklerdir.

Adaylar, sözlü mülakata alınacaktır.

ÖĞRENİM ÜCRETİ:

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
2017-2018 YILI KDV DAHİL TOPLAM TUTAR
MOLEKÜLER NORÖBİLİM DOKTORA PROGRAMI
37.500,00 TL
TEZ ÜCRETİ12.500,00 TL
DERS ÜCRETİ   2.275,00 TL

*Doktora Programlarında Üsküdar Üniversitesi Tezli Yüksek Lisans programlarından Mezun öğrencilerine %20 burs uygulanmaktadır.

*Doktora program ücreti 8 yarıyılı kapsamaktadır.

*Tez Ücreti: Ders dönemini tamamlayıp sadece tez dönemi için gelmek isteyenleri kapsamaktadır.

*Ders Ücreti: Özel Öğrenci ya da kaydı başka üniversitede olup sadece ders almak isteyenleri kapsamaktadır.

Doktora bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.