İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (TEZSİZ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

(2017-2018 Akademik Yılı, Yaz Dönemi online başvuruları, 19 Nisan 2018 tarihinden itibaren başlamıştır.)

İs Sağlığı ve Güvenliği TEZSİZ programı bitiren öğrencilerimiz  Mayıs 2019'da  yapılacak olan sınava yetişebileceklerdir.

Program Ücreti KDV Dahil 7.000 TL'dir

Programa başvuru yapacak olan adaylarımızın Dr.Öğr.Üyesi Rüştü UÇAN (0532 463 48 71) veya Öğr.Gör.Nuri BİNGÖL (0532 343 34 24) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Dersler Hafta İçi Programında 28 Mayıs, Hafta Sonu Programında ise 2 Haziran'da  başlayacaktır. Ders ve Bitirme Projesini zamanında bitiren öğrenciler Mayıs 2019 Sınavına yetiştirilecektir.

Ders programlarına aşağıda belirtilen linkten ulaşabilirsiniz.

İş Sağlığı ve Güvenliği TEZSİZ Yüksek Lisans Ders Programları:

Online kayıt yaptıran öğrenciler kesin kayıt evrakları ile birlikte çarşı yerleşkesinde öğrenci işlerinde kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

Kayıtlar 25 Mayıs 2018 Cuma gününe kadar devam edecektir.

Başvuru Koşulları

Lisans mezunları,

Tercihen İş Sağlığı ve Güvenliği Lisans Mezunu, mühendislik, mimarlık mezunları olmakla birlikte, programa tüm lisans mezunları başvurabilmektedir.

Tezsiz Yüksek Lisans Mezunları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açtığı Uzmanlık Sınavları içinde “”B” Sınıfı Sınava girmeye doğrudan hak kazanır.

(**Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Lisans Mezuniyeti için istediği koşul ve bölümlere haiz olma şartı ile)

Program Kapsamı

Tezsiz yüksek lisans programını, ikisi seçmeli toplam on ders ve bitirme projesinden oluşur. Bitirme projesi kredisiz olup başarılı ve başarısız olarak değerlendirilir. Tezsiz yüksek lisans programı, bir eğitim-öğretim dönemi 30 AKTS’den az olmamak koşuluyla toplam en az 90 AKTS’den oluşur.

Süresi

Tezsiz yüksek lisans programı tamamlama süresi, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en çok üç yarıyıldır.

Dersler

Hafta sonu (Cumartesi – Pazar,  9:00 – 17:00)

Hafta içi akşamları (Pazartesi- Cuma,18:00 – 20:45)

Kesin Kayıt Esnasında İstenen Belgeler

– Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– Lisans transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– Kimlik fotokopisi

– 2 adet fotoğraf

ÖĞRENİM ÜCRETİ 2017-2018 YILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEZSİZ PROGRAM ÜCRETİ  KDV DAHİL 7.000* TL'DİR (Bu Döneme mahsus indirimli fiyattır.)

*Üsküdar Üniversitesi Mezunlarına KDV Dahil 5.000 TL'dir.

Ayrıca Kurum Bursu Uygulanmayacaktır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

ONLINE BAŞVURU LİNKİ: https://sis.uskudar.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (TEZLİ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

(2018-2019 Akademik Yılı, Güz Dönemi  başvuruları Temmuz 2018 'de Başlayacaktır.)

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Bilim Sınavı: Tarih Web sayfasından duyurulacaktır.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER (TEZLİ)

– Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– Lisans transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek lisans programı mezunu olanların lisansüstü diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek lisans programı mezunu olanların lisansüstü transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– ALES sonuç belgesi

– Nüfus cüzdanının fotokopisi

– 2 adet fotoğraf

BAŞVURU KOŞULLARI

Lisans mezunları,

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 55 taban puana sahip (Son beş yıl içinde alınmış) ,

Tercihen yabancı bir dile hakim adaylar.

Tercihen mühendislik mezunları olmakla birlikte, programa tüm lisans mezunları başvurabilmektedir.

Tezli Yüksek Lisans Mezunları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açtığı Uzmanlık Sınavları içinde ”B” Sınıfı Sınava girmeye doğrudan hak kazanır.

Adaylar bilim sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

* ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

ÖĞRENİM ÜCRETİ : İlerleyen tarihlerde bildirilecektir.

* Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.