Uzaktan Eğitim Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitelerde eğitimin devam ettirilmesi için YÖK’ün belirttiği süre çerçevesinde derslerin uzaktan eğitimle yapılması kararı alınmıştır.

Bu amaçla uzaktan eğitim sistemi üzerinden teorik dersler senkron ve/veya asenkron eğitim sistemleri olarak uygulanacaktır:

1. 16.03.2020 - 27.03.2020 arasındaki 2 haftalık ders notları derslerin durumuna göre slaytlar/ konu ile ilgili videolar ( özellikle laboratuvar dersleri) şeklinde STIX üzerinden paylaşılacaktır. Tekrar edilmesini istediğiniz konular, yaşadığınız problemler veya aklınıza takılan soruları hocalarımıza STIX üzerinden yönlendirebilirsiniz.

2. Örgün eğitim yapmış olduğunuz akademik yılın ilk dört haftası ile birlikte uzaktan eğitim döneminde edindiğiniz bilgilerden sizlere bildirilecek olan tarihlerde ödev verilecek ve bu ödev VİZE notu olarak değerlendirilecektir.

3. Vize sonrası ders işleyişi için gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Bu süreçte öğretim üyelerimizin sizlere gerekli olan tüm desteği vereceklerinden ve gerekli hassasiyeti göstereceklerinden hiç şüpheniz olmasın.

Sizlerden geçirmiş olduğumuz bu süreçte derslerinize yoğunlaşarak bizlerle uyum içerisinde hareket etmenizi rica ediyoruz. Ayrıca bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, Sağlık Bakanlığının önerilerine uymalı ve gerekmedikçe evlerinizden çıkmamalısınız.

Hepinize Sağlıklı Günler Dilerim.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı