Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

TURKCELL YARININ TEKNOLOJİ LİDERLERİ PROJE YARIŞMASI

  • Anasayfa
  • TURKCELL YARININ TEKNOLOJİ LİDERLERİ PROJE YARIŞMASI

Turkcell Yarının Teknoloji Liderleri, üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini hayata geçirecekleri bir yarışmadır. Gençlerin yarını şekillendiren fikirlerini keşfetmek, bu fikirleri hayata geçirerek teknoloji ekosistemine ve topluma katkı sağlamalarını destekler. Yarışma, Türkiye’deki örgün öğretim lisans programlarına kayıtlı olan öğrencilere açıktır. Katılımcılar projelerini geliştirdikten sonra, uzman jürinin karşısına çıkma ve büyük ödüller kazanma fırsatı yakalayacak!

 Resim önizlemesi

Başvuru Koşulları 

Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Yarışmaya örgün öğretim lisans programlarına kayıtlı olan tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı öğrenciler başvurabilir.

Yarışmaya bireysel olarak veya 2-5 kişilik gruplar halinde katılım sağlanabilir.

Gruplardaki öğrencilerin aynı üniversitede olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Her katılımcı, her kategoriden bir projeyle başvuru yapabilir. Aynı kategoride birden fazla başvuru yapılamaz.

 

Başvurular https://www.turkcell.com.tr/yarininteknolojiliderleri adresi üzerinden alınacaktır. Başvuru sahibinin/sahiplerinin web sayfasında yer alan bilgileri doldurması, Aydınlatma Metni onayı vermesi, proje taahhütnamesini imzalamaları ve proje dokümanını doldurarak yüklemeleri gerekmektedir.

Yarışmaya başvurulan projelerde özgünlük şartı aranmaktadır.

Yarışma kapsamında geliştirilen projelerin yenilikçi nitelikte olması ve fikri mülkiyet haklarının korunma gerekliliği göz önünde bulundurularak, buluş niteliği taşıyabilecek

https://www.turkcell.com.tr/yarininteknolojiliderleri/#yarisma-hakkinda 

Her kategoriden ilk üç projeye aşağıdaki ödülleri verilecektir.

Kategori Birincisi: 500.000 TL

Kategori İkincisi: 300.000 TL

Kategori Üçüncüsü: 150.000 TL

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!