Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programına Kimler Başvurabilir?

Programa Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve ilgili bilim dallarından lisans diplomalı mezunlar başvurabilecektir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

ALES sonuç belgesi (ALES Sınavından Herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Adaylar bilim sınavı veya mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuran adaylar için ALES belgesi istenilmemektedir.

PROGRAM  ÜCRETİ:

Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı2018-2019 Yılı KDV Dahil Toplam TutarÜsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu TutarıBireysel Başvurularda %30 Burslu Tutarı
Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli)16.950 TL8.475 TL11.865 TL
Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce  Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)14.750 TL7.375 TL10.325 TL

Alan dışından başvuru yapanlar 1 eğitim yılı (Yüksek Lisans eğitiminden sayılmayacak şekilde ) Bilimsel hazırlık eğitimine tabi tutulacak.

Bilimsel Hazırlık Programı Ders ücreti

1.950,00 TL

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.