Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

Programa ilgili üniversitelerin biyoloji, tıp, eczacılık, veterinerlik, malzeme mühendisliği, kimya mühendisliği, Biyomühendislik gibi bölümlerinden mezun olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yüksek lisans programından mezun olabilmek için tezli programda iki yıl içinde (4 dönem) en az 120 AKTS , tezsiz programda 3 dönemde en az 90 AKTS toplamak zorundadırlar. Ayrıca öğrenciler ders dışı zamanlarda laboratuvarda yürütülen çalışmalara da katılarak laboratuvar bilgi ve kültürlerini uygulamalı olarak pekiştireceklerdir.

BİYOTEKNOLOJİ YÜKSEK LİSANS MÜLAKAT SINAVI BİLGİSİ

Biyoteknoloji Mülakat Sınavı

21 EYLÜL 2018  CUMA  Saat : 11:00

YER: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ REKTÖRLÜK KATI

BAŞVURU BİLGİLERİ

“Adayların mülakatlara girmeden önce ilgili bölüm hocaları ile görüşme yapmaları tavsiye edilir.”

PROGRAM  ÜCRETİ:

Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı2018-2019 Yılı KDV Dahil Toplam TutarÜsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu TutarıBireysel Başvurularda %30 Burslu Tutarı
Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı (Tezli)16.950 TL8.475 TL11.865 TL
Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)14.750 TL7.375 TL10.325 TL

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.