Moleküler Biyoloji Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE DERSLERİN %40'I UZAKTAN EĞİTİM İLE VERİLECEKTİR.  %20' si Yüz yüze yapılacaktır. Kalan %40' ın %40' ı da Uzaktan Eğitim Şeklinde %60' ı yüz yüze olacaktır.

MOLEKÜLER BİYOLOJİ (TEZLİ/TEZSİZ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

(2020-2021 Akademik Yılı, Güz Dönemi online başvuruları, 15.06.2020 tarihinden itibaren başlayacaktır.)

Onlıne Başvuru Linki

Bilim Sınavı Tarihleri:

22 Eylül 2020 Salı

Sınav saati: 12.00

Sınav yeri: Merkez Yerleşke A Blok.2.Kat No:227 nolu derslik.

Adres : T.C. Üsküdar Üniversitesi

Haluk Türksoy Sok. Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No: 14

PK:34662 Üsküdar / İstanbul / TÜRKİYE

BAŞVURU BİLGİLERİ

Öğrencilerin bu Programa kabulünde Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin öğrenci kabulü ile ilgili olan maddeleri esas alınacaktır. Programa ilgili üniversitelerin biyoloji, tıp, eczacılık, veterinerlik mezun olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yüksek lisans programından mezun olabilmek için iki yıl içinde (4 dönem) en az 21 kredi toplamak zorundadırlar. Ayrıca öğrenciler ders dışı zamanlarda laboratuvarda yürütülen çalışmalara da katılarak laboratuvar bilgi ve kültürlerini uygulamalı olarak pekiştireceklerdir.

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

1 – Başvuru dilekçesi

2 – Diploma (Aslı veya onaylı örneği)

3 – Nüfus cüzdanı fotokopisinin onaylı örneği

4 – 2 adet fotoğraf

5 – Not durum belgesi (onaylı örneği)

6 – Referans Mektubu istenmemektedir.

7 –  (ALES –SAYISAL  puan türünden en az  55.) ÖSYM  Sınav sonuç belgesi veya

bilgisayar çıktısı. ( Tezsiz Program Öğrencilerinden Kayıt Esnasında ALES Puanı istenilmemektedir. )

PROGRAM  ÜCRETİ:

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2020-2021 YILI ÜCRET

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE %50 İNDİRİM

MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMI  (TEZLİ)

18.435,00

9.217,50

MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMI  (TEZSİZ)

16.035,00

8.017,50

BİLİMSEL HAZIRLIK DERS ÜCRETİ2.315,00

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>