Öğr.Gör. Selen AKÇAY

SHMYO / Gıda Teknolojisi

selen.akcayuskudar.edu.tr

(0216) 400 2222

ORCID ID: 0000-0003-3123-3010

Kısa Özgeçmiş

1992 doğumlu Selen Akçay, 2014 Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden lisans mezunu olmuştur. 2017 yılında yine Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Eylül ayından itibaren Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı’nda ‘Öğretim Görevlisi’ olarak çalışmaktadır.Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Devamı

Öğrenim Durumu & Akademik Unvanlar

Akademik Faaliyetler > Kongre - Konferans Katılım

  • 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT), 2019.
  • 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT), 2019.
  • 6.Gıda Güvenliği Kongresi, 2018.

Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri

  • Temel Mikrobiyoloji, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Temel Mikrobiyoloji, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Gıda Analizleri, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Et Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Hazır Yemek Sistemleri ve Özel Gıdalar Teknolojisi, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Gıda İşleme İlkeleri, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Gıda İşleme İlkeleri, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Beslenme İlkeleri, (onlisans / 2019-2020 Güz)
  • Sağlık Kurumlarında İletişim, (onlisans / 2018-2019 Bahar)
  • Sosyal Sorumluluk Projesi, (onlisans / 2018-2019 Bahar)
  • Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi, (onlisans / 2018-2019 Bahar)
  • Gıda Analiz Uygulamaları II, (onlisans / 2018-2019 Bahar)
  • Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı, (onlisans / 2018-2019 Bahar)
  • Gıda Mikrobiyolojisi, (onlisans / 2018-2019 Bahar)
  • Besin Mikrobiyolojisi, (Lisans / 2018-2019 Bahar)

* ISI Web of Science Core Collection

  • Science Citation Index
  • Arts & Humanities Citation Index
  • Science Citation Index Expanded
  • Social Sciences Citation Index
  • Emerging Sources Citation Index