Facebook Pixel Code
Üsküdar ÜniversitesiKapat

Öğr.Gör. Selen AKÇAY

SHMYO / Gıda Teknolojisi

selen.akcayuskudar.edu.tr

(0216) 400 2222

Kısa Özgeçmiş

YÖK Formatlı CV

1992 doğumlu Selen Akçay, 2014 Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden lisans mezunu olmuştur. 2017 yılında yine Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Eylül ayından itibaren Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı’nda ‘Öğretim Görevlisi’ olarak çalışmaktadır.Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Devamı

Öğrenim Durumu & Akademik Unvanlar


Akademik Faaliyetler > Kongre - Konferans Katılım


Toplam: 3
Kongre - Konferans Adı Kongre Tarihi
1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT) 04 / 2019
1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT) 04 / 2019
6.Gıda Güvenliği Kongresi 04 / 2018

Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri


Akademik Yıl Dönem Dersin Adı Dersin Türü
2017-2018 Bahar Meslek Etiği Onlisans
2017-2018 Bahar Meyve ve Sebze İşletme Teknolojileri Onlisans
2017-2018 Bahar Besin Kimyası ve Analizleri II Lisans
2017-2018 Bahar Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi Onlisans
2017-2018 Bahar Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı Onlisans
2017-2018 Bahar Gıda Analiz Uygulamaları II Onlisans
2017-2018 Bahar Gıda Analiz Uygulamaları II Onlisans
2018-2019 Güz Beslenme İlkeleri Onlisans
2018-2019 Güz Çocuk Beslenmesi Onlisans
2018-2019 Güz Çocuk Beslenmesi Onlisans
2018-2019 Güz Gıda Analizleri Onlisans
2018-2019 Güz Gıda İşleme İlkeleri Onlisans
2018-2019 Güz Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri Onlisans
2018-2019 Güz Hazır Yemek Sistemleri ve Özel Gıdalar Teknolojisi Onlisans
2018-2019 Güz Et Ürünleri Teknolojisi Onlisans

* ISI Web of Science Core Collection

  • Science Citation Index
  • Arts & Humanities Citation Index
  • Science Citation Index Expanded
  • Social Sciences Citation Index
  • Emerging Sources Citation Index