Üsküdar Üniversitesi 07 Aralık 2017 Öğretim Elemanı Kadro İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte, Enstitü ve/veya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara tam zamanlı öğretim elemanları alınacaktır.
  • Önlisans Programları Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak isteyen adayların;
  • Başvuru Dilekçesi ile birlikte bir adet vesikalık fotoğraf,
  • YÖK formatlı güncel özgeçmiş,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Lisans mezunu ise; Lisans diplomasının fotokopisi ve lisans transkript fotokopisi ile birlikte belgelendirmek kaydıyla alanında 2 yıl tecrübeli olmak şartı (çalışılan kurumdan ıslak imzalı, kaşeli çalışma belgesi ile birlikte sgk hizmet dökümü gerekmektedir. Aksi takdirde başvuru kabul edilmeyecektir). Yüksek Lisans mezuniyeti veya öğrenciliği mevcut ise Yüksek Lisans diploma fotokopisi veya öğrenci belgesi.
  • Yüksek Lisans mezuniyeti var ise; Tezli Yüksek Lisans diploma ve transkript fotokopisi ile birlikte Lisans diploma ve transkript fotokopisi gerekmektedir.
  • ALES Belgesi Fotokopisi (ALES' ten en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Sonuç açıklanma tarihinden itibaren son 5 yılda alınan puanlar geçerlidir.)
  • Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak isteyen adayların;
  • Başvuru Dilekçesi ile birlikte bir adet vesikalık fotoğraf,
  • YÖK formatlı güncel özgeçmiş,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Lisans diplomasının fotokopisi, varsa Yüksek Lisans diploması/Öğrenci Belgesi
  • Lisans Transkript fotokopisi,
  • Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (YDS) veya Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’ndan (KPDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığını kanıtlayan belge ile başvuruda bulunması gerekmektedir.
NOT: Noter onaylı olarak istenilen belgeler Başvuru esnasında fotokopi olarak kabul edilmektedir. Ancak, başarılı olup atanmaya hak kazanan asil adaydan noter onaylı belgeleri ayrıca istenilecektir.

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlileri Değerlendirme Takvimi
Duyuru Başlama Tarihi07/12/2017
Son Başvuru Tarihi21/12/2017
Ön Değerlendirme Tarihi28/12/2017
Giriş Sınav Tarihi05/01/2018
Sonuç Açıklama Tarihi12/01/2018

Yabancı ülkelerden alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin kabul edilmiş olması ve başvuru esnasında ibraz edilmesi şarttır.
İlgili kadrolara başvuran adayların başvuruları; ilgili mevzuat gereğince oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek, bilimsel çalışmaları yeterli görülenlerin, Üniversite Yönetim Kurulu'nun uygun görmesi, Rektörün teklifi ve Mütevelli Heyetin sözleşme yapmasını takiben atamaları gerçekleştirilecektir. İlan şartlarına uygun olan adayların, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içinde, Üniversitemiz Rektörlüğüne (İnsan Kaynakları Direktörlüğü) başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi: Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk No:14 Üsküdar/İstanbul Kuzey Yerleşke-İnsan Kaynakları Direktörlüğü – 0216 400 22 22 (2840-2841-2842)
FAKÜLTE/MYOBÖLÜM / PROGRAMİSTENİLEN ÖZELLİKLERUNVANIKADRO
SAYISI
İletişim FakültesiReklam Tasarımı ve İletişimiİletişim Fakültesi'nin Reklamcılık, Halkla ilişkiler, İletişim veya Medya ve İletişim Bölümlerinin birinden mezun olmak ve Halkla İlişkiler veya Reklamcılık Anabilim Dallarından birinde tezli Yüksek Lisans veya Doktora eğitimi yapıyor olmak.Arş. Gör.1
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar Mühendisliği (İng)Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği Bölümü Lisans Mezunu olmak ve Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalında tezli Yüksek Lisans yapmış veya yapıyor olmak.Arş. Gör.1
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiElektrik - Elektronik Mühendisliği (İng)Lisansını Elektrik, Elektronik, Elektrik - Elektronik veya Elektronik - Haberleşme Mühendisliği alanında tamamlamış olmak ve ilgili alanlarda tezli Yüksek Lisans yapmış veya yapıyor olmak.Arş. Gör.1
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluDenizci SağlığıTıp Fakültesi lisans Mezunu olmak ve Yükseköğretim kurumlarında Denizci Sağlığı alanında en az 2 yıl akademik deneyime sahip olmak.Öğr. Gör.3
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluPodolojiTıp Fakültesi lisans mezunu olup, Podoloji alanında Yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl akademik deneyime sahip olmakÖğr. Gör.3
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluSaç Bakımı ve Güzellik HizmetleriKuaförlük ve Güzellik Bilgisi Eğitimi veya  Kuaförlük ve Güzellik Bilgisi Öğretmenliği bölümlerinden birinden mezun olup, Yükseköğretim kurumlarında alanında en az 2 yıl akademik deneyime sahip olmak               Öğr. Gör.3

Yök formatlı özgemiş örneği için tıklayınız.
Başvuru dilekçesi örneği için tıklayınız.